Over ons
Gezond eten makkelijk gemaakt

Welkom!

Een gezonde levensstijl hanteren is geen evidentie. Voldoende bewegen, voldoende slapen, gevarieerd eten op tafel toveren en dit alles in combinatie met een drukke job en een sociaal leven. Je stresslevel zou voor minder de hoogte in gaan. Met Butler Food willen wij graag helpen om meer balans in jouw leven te krijgen door verse, gezonde en bovendien lekkere maaltijden te bereiden en deze ook tot bij jouw thuis of tot op jouw werk te leveren. Gezond en kwalitatief eten heeft immers veel tijd nodig: inkopen doen, inspiratie opdoen, koken, opruimen, afwassen,… . Dit hoeft echter jouw tijd niet te zijn. Wij willen graag helpen door je wekelijks te voorzien van kwalitatief eten, zodat jij voluit kan genieten van jouw vrije tijd en een gezonde levensstijl.

VERS BEREID

VERS BEREID

__________

Voor de maaltijden wordt er steeds gewerkt met verse producten die met zorg gekozen worden. Seizoensgroenten staan hierin centraal.

Alle maaltijden worden de dag van levering ‘s ochtends bereid, en dat proef je. Daardoor blijven de maaltijden ook minimaal drie dagen houdbaar in de koelkast. Geen bewaarmiddelen, wel vers.

MEER TIJD VOOR JEZELF

MEER TIJD VOOR JEZELF

__________

De maaltijden worden tot bij jou gebracht, jij hoeft ze enkel op te warmen en naar binnen te spelen.

Niet winkelen, niet koken, niet afwassen. Kortom geen gedoe.

GEVARIEERDE GERECHTEN

GEVARIEERDE GERECHTEN

__________

Je kan steeds kiezen voor een gerecht dat bij jouw levensstijl past. Klassiek, mager, veggie of zonder koolhydraten? Jij kiest.

Wekelijks wisselt het menu om jou telkens weer te verrassen met nieuwe gerechten.