hoe het werkt

jij kiest een lekker gerecht, wij koken en leveren

WEKELIJKSE MENU

Wij werken met een wekelijkse menu die bestaat uit verschillende gerechtjes (klassiek, mager, vegetarisch, koolhydraatarm), soep en granola. De menu wordt telkens op maandagavond bekend gemaakt voor de daaropvolgende week.

LEVERING

Opdat jij helemaal geen tijd hoeft te verliezen, leveren wij onze gerechtjes ook tot bij jou. Er zijn 3 levermomenten per week: maandag, woensdag en donderdag. Jij kan zelf aangeven of je liefst hebt dat wij leveren in de namiddag of ’s avonds. Ben je niet thuis? Geef ons dan een veilige plek mee waar we het eten kunnen achterlaten of vraag aan de buren of zij de maaltijden kunnen ontvangen in jouw plaats. Verder is het ook een optie om jouw werkadres door te geven zodat wij kunnen leveren op jouw werk. De leveringen zijn bovendien helemaal gratis!

BESTEL ONLINE

Zie jij dus maandagavond een lekker gerechtje verschijnen, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Wil jij je maaltijden graag geleverd krijgen op maandag, dan kan jij bestellen tot de week voordien vrijdag 10u. Bestelling voor woensdag en donderdag kunnen tot maandagavond 20u geplaatst worden.

 

Werk jij liever op basis van een vaste wekelijkse bestelling? Word dan vaste klant! Je kan dit steeds stopzetten of op pauze zetten wanneer je zelf wil.